torstai 20. kesäkuuta 2013

Which wins - tiger or leopard?

Oi että mulla on ollu ikävä eläinkuoseja! Tai en oo pahemmin muita tehnytkään kun leopardia mutta se on kyllä paras lakkaustyyli ikinä, tykkään. En halunnut kuitenkaan tehdä koko kynsiä samalla kuosilla vaan vaihteluksi otin leopardin kaveriksi tiikerin. Olin aika epäileväinen noiden raitojeni suhteen mutta kyllä ne loppujenlopuks aika paljon tiikerin raidoilta näyttää.



Mietin kauan että mitkä lakat valitsen näihin kynsiin. Vaihtoehtoina olivat täysin ääripäät eli rauhalliset vai räväkät värit. Päädyin kesän kunniaksi räväkkyyteen, neon-lakat on niin parasta kesäkuumille! Näiden kynsien ilme olis ollut varmaan aika erilainen erilaisilla lakoilla, täytyy koittaa joskus.

 Käytin näissä muuten päällyslakkana Trindin Caring Top Coatia. Se tekee kynsille ihanan lasimaisen, kiiltävän ja liukkaan pinnan. Teen siitä varmaan myöhemmin vielä jonkinlaisen tuotearvioinnin.

Käytin Wild Shinen Tickled Pinkkiä ja Anisen Wasabi neonia. Ja pakko oli ottaa kuva myös pelkistä pohjalakkauksista, ne on niin hattarat!

6 kommenttia:

  1. Apua, noihan on ihan liian hienot! Ennen kun luettiin postausta mun kaverin kanssa, luultiin että noi on leimattu! :D

    Tuollaiset hempeät värit ovat kyllä ihan mun favouritteja. <333

    VastaaPoista
  2. ihanat nuo leopardit, tui tui! itel siniset leobardit täl hetkel.. ei en ole toki riippuvainen :D

    VastaaPoista
  3. ...mäki luulin et noi on leimattu ku näin ne livenä :D

    VastaaPoista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)