lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kimalteleva ranskis

Koska mulla on mahtanut viimeks olla ranskis? Ei minkäänlaista muistikuvaa koska siitä on aaaikaaa. Yleensä mun kynnet on niin pahasti värjääntyneet kynsilakoista että ranskalainen lakkaus ei käy mielessäkään, mutta nyt kun kynnet on pysynyt luonnollisen värisinä niin ajattelin sitten väsätä sellaisen pitkästä aikaa. En oo mikään perinteisen ranskiksen ystävä, joten tein jotain vähän glitterimpää.


Ihan alimmaisena on kaksi kerrosta sellaista lakkaa, joka on suht saman väristä kuin oman kynnen kärki ja se näytti itsessäänkin aika kivalta, jos vaan haluaa ihan naturellin lookin. Sen päällä on hopeaa lakkaa, jossa on joukossa hexglittereitä ja sitten on vielä hopeinen hilelakka päällä. Kaikki lakat ovat Kleancolorin Oh Yes I Do -kokoelmasta. Sitten vielä pari strassia tuomaan näyttävyyttä ja siinä se!

Nää näyttää vähän geelikynsimäisiltä ja siks mulla onkin varmaan niin kiva olo näissä :D tai siis kun geelikynnet on aina niin huolitellut ja sellaiset.. En tiedä ymmärrättekö mitä tarkoitan, haha!

Hauskaa viikonloppua! :)

11 kommenttia:

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)