tiistai 23. huhtikuuta 2013

Fly agaric

Luulin että oon joskus kuullut mikä kärpässieni on englanniksi mutta kun googlasin sen ja löytyi toi "fly agaric" niin oli kyl niin omituinen nimi etten olis ikinä uskonut että se on tuollainen. Kärpässieniin lähti idea Lakkaushaaste-ryhmästä jossa aiheena on pilkut. Ne pitäis oikeastaan tehdä dotting toolilla mutta en omista yhtäkään joten suti sai toimia pilkuttimena. Mua ei oikein houkuttanut tehdä pelkkiä pilkkuja joten mietein että mitä sellaista loihtisin jossa on "lisäkkeenä" pilkkuja. No kärpässienet!!


Mun tulee näistä kynsistä niin mieleen joku sateen jälkeinen metsä, joka on täynnä sieniä ja sammalta ja kärpässienet nyhjöttää yksinään puiden alla kun ketään ei halua ottaa niitä. Noi kaks kokonaan punaista kynttä tein joukkoon ettei sienet valtaa koko kättä. Sopivat söpösti tonne sienien keskelle. 

Sienikynnet on lakattu kokonaan akryylimaaleilla, punaisella valkoisella ja vihreällä. Niillä on kyllä tosi helppo tehdä koristeluita kun ne leviää niin hyvin ja kuivuu melko nopeasti. Välillä ne vaatii kaksi kerrosta, mutta mitäpä se haittaa sellainen vetästä :)

Toisesta kädestä tein kokonaan punaisen valkoisilla pilkuilla. Saattaa johtua laiskuudesta tai siitä että ihastuin vasemman käden kahteen tällaiseen kynteen. Kivoilta nämäkin näyttää vaikka aluksi manasinkin etten halua pelkkiä pilkukkaita kynsiä. Lakkana toimi Wild and Crazy - Colorado Springs, ja valkoiset pilkut on akryylimaaleilla tehdyt.

2 kommenttia:

  1. Minkälaisella siveltimellä maalasit nuo sienet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pienikärkisellä, numero 1. Tarkkoihin maalauksiin tarkoitettu :)

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)