lauantai 6. huhtikuuta 2013

White Mess

Viimeks oli lakkauksina mustaa, jotenka nyt onkin luvassa sitten valkoista. Ensimmäinen ajatus oli koristella punaisella, mutta sitten kun löysin kaapin uumenista ihania mustia tarroja niin mustavalkoisethan niistä sitten tuli jälleen. Vähän kyllä on pirteemmät kuin edelliset. 


Laitoin ensin parit tarrat kynsille ja sitten lisäilin noita pyöreitä niittejä tai mitä ovatkaan niin lisää ja lisää kunnes enempää ei sitten oikein enää mahtunutkaa.. Näistä tuli postauksen nimen mukaan valkoinen sotku! :D mut nää on kivan monipuoliset.

Valkoinen lakka on Wild Shinen French White Creme. Todella huono lakka, oli oikein tuskaa lakata kynnet sillä. Se oli ohutta ja venyvää ja kaikkea muuta negatiivista. Kerroksia piti lakata kolme, eikä sillonkaan vielä miellyttänyt silmää! Taidan tyytyä pitämään tuota lakkaa vaan ja ainoastaan koristelulakkana.


Ajattelin kerrankin vetää hieman överiksi kynnet ja täytyy myöntää, että niistä tuli hyvällä tavalla överit. Mitäs te ootte mieltä? :) Onko kynnet jo liian täyteen ahdetut?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää ainakin on just hyvät sellaset härpälekynnet :D tykkään itse sellasista! Nyt ymmärrän miksi kysyit tosta wettiksestä aiemmin :D kokeile auttaisko sulla ohentaja, mulla auttoi sen verran että lakka on nyt siedettävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä! Määki tykkään tällasista :D no täytyypä koittaa, toi lakka niin hirveetä...

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)