maanantai 21. lokakuuta 2013

Golden triangles

Koskahan oon viimeks tehny jotkut hyvin yksinkertaiset lakkaukset ilman turhia yksityiskohtia ja pikkuista näperrystä? En tosiaan muista. Mulla on yleensä taipumus hieman liioitella kynsissäni enkä aina ymmärrä sitä että yksinkertainenkin on kaunista. Pinkki kynsilakka jälleen, hah! Syksy kaipaa vähän kyllä värejä, eikä aina pelkkiä synkkiä sävyjä. Tämä Pink Voltage onkin ihan kunnon neon-lakka.


Ja kuten huomata saattaa, etusormi on möhlitty jo! Tein kolmiot teippaamalla ja teippi päätti sitten tarttua aika reilustikin tohon etusormen lakkaan joten sepä lähti siitä sitten teipin mukana. Koitin vähän korjailla sitä laittamalla lisää lakkaa ja se oikeasti näyttää paremmalta kuin näissä kuvissa. Jotenkin tuntuu että kuvista oikein huokuu kaikki virheet :D

Tää pinkki lakka on niin kirkas että silmiin vähän sattuu kun näitä kynsiä tuijottaa. Kuvissa ei ihan ilmene tämä sama kirkkaus mutta melkein! Jätin nämä lakkaukset ilman päällyslakkaa koska Pink Voltage on mattalakka ja halusin jättääkin sen sellaiseksi. Kultainen lakka on muuten Coral Las Vegasin nro 504.

4 kommenttia:

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)