keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Merenneitobarbi -kynnet

 Ooh, vaaleansinistä ja pinkkiä<3 ne värit on kyllä luotu toisilleen. Onneks ostin ton sinisen lakan viime viikolla, se on niin ihanan värinen. Ja mitä muutakaan sitten yhdistin sen kanssa kuin pinkkiä?! Oli muuten aika mielenkiintosta tehdä liukuvärjäys CG:n Pink Voltagella kun sehän on mattalakka. Se siis kuivuu yllättävän nopeasti joten täytyi olla aika ripeää toimintaa.


 Olin eilen siskoni luona ja hän katsoi kynsiäni pitkään ja totes että "ihan ku jotku merenneitobarbikynnet" saattaa olla että siinä oli vielä yks sana enemmän ku näistä tuntu tulevan jokin aika tarkkakin mielikuva :D itse oon ajatellut näitä jonain karkkikynsinä mutta kyllä toi siskon määritelmä kuulostaa sopivalta!

Ihailen näitä kynsiä kaiken aikaa. Jos jotkut kynnet kuvastaa mua niin ne on kyllä juur tällaset hieman yliampuvat pirteän väriset glitterhirmut. Kynsien pituus tulee kivasti esiin tällaisessa kuvassa kun sormet on suorana. Ehkä tykkäisin jos ne olis enemmän kulmikkaat mutta mulla tuppaa ne "kulmat" sitten lohkeemaan :/


Aurinkokin onneks päättää vielä toisinaan näyttäytyä. Voisin vielä selventää että mitä kaikkea näistä kynsistä oikein löytyy: sininen ja pinkki lakka, sinistä ja pinkkiä glitterhilettä, vesisiirtokuvia ja timantteja. Ehkä ensimmäinen kerta kynsien laiton historiassa kun ei mennyt hermo glitterin laittoon!! Jeeee.

 Käytetyt lakat:
Wet n wild - I need a Refresh-Mint
China Glaze - Pink Voltage
 Näyttää muuten näissä kuvissa toi Wettiksen lakka taas enemmänkin siniseltä kuin mintulta. Mahtaako näyttää mintulta missään valaistuksessa tai lakkauksessa.


Mitäs tykkäätte merenneitobarbikynsistäni? Vai miksi niitä nimittäisitte :D

9 kommenttia:

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)