tiistai 18. helmikuuta 2014

Glittery French

Heipsutihei!

Tuntuu etten olis pitkään aikaan lakkaillut kynsiä. Pari viikkoa menin ihan vaan nudeilla/shampanjan värisillä kynsillä kun ei löytynyt sen suurempaa inspistä koristeluun.


Ajattelin tehdä kynnet joissa viihtyisin vähän pidemmänkin aikaa sillä saas nähdä koska löytyy seuraavan kerran sellainen lovi lukuaikataulusta että kerkeisi päänsä nostamaan kirjoista. Päädyin siis ranskalaisiin ja lisäsin niihin tietysti vähän säihkettä ja kimallusta. Näissä on olo niin kotoisa että ei tee heti mieli luopua niistä ;D


Ihanaa hiihtolomaa teille kenellä sellainen on! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Mitä lakkaa oot käyttänyt noiden vaaleiden kärkien tekemiseen? Itse olen samantyyppistä tulosta halunnut mutta en ole löytänyt lakkaa millä tuon saisi aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) etsiskelin sulle linkin mistä tilasin kyseiset kynsilakat: http://www.jeans.fi/kleancolor-minisetti-p-14120.html. Mulla on siis kärjissä ensin kaksi kerrosta tota Sheer pastel whitea ja sitten vielä kaksi kerrosta Love is in the airia. Semmosella yhdistelmällä sain tällaiset kärjet aikaiseksi :) Noi lakat on tosi ohuita joten siitä syystä useampia kerroksia, mutta kuivumisaika on silti aika nopsa!

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)