torstai 27. helmikuuta 2014

Fabulous pink leopard

 Huomenta!


Tykkään superisti tästä kynnen mallista, mutta täytyy myöntää että joskus tulee pieniä probleemia, kun nää on niin terävät :D vaikka voishan ne terävämmätkin olla.. niiden kanssa varmaan tökkisin itseeni reikiä kun näilläkin on jo tullut pari raapaletta, haha. Etusormen kynsi on lohjennut pieneltä matkalta (mur), mutta en suostu luopumaan näistä vielä. En omista mitään kynnen korjaussettiä joten pistin siihen vähän kynsiliimaa päälle, älkää kynsihirmut tuomitko mua ;D


Tuijottelen näitä kynsiä koko ajan, tykkään ihan hirmusesti!

Käytetyt lakat:
Wet n wild - Tickled Pink
Lm - ?
Nails supreme koristelukynä


Mitäs tykkäsit leopardikynsistä?

9 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Kannattaa tehä teepussi paikkauksii, ne on varmaan vähän kestävämpii kuin pelkkä liima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) mitäs ihmeitä ne sellaset paikkaukset on?

      Poista
  2. Nää on kyllä upeat! Varsinkin sun kynnen muoto:) Ei sulla ois antaa mitään vinkkejä, että kuinka kynnet saa kätevimmin viilattua ton mallisiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) hmm.. ehdottomasti suosittelen ainakin lasiviilaa, sillä viilaamista on paljon ja karhea viila saattaa aiheuttaa sellaset karheat reunat kynsiin. Ja itse ainakin kun lähdin muokkaamaan kynsiä neliömallista tähän niin pyöristelin ensin vaan kulmia, jolloin niistä tuli mantelin malliset. Sitten kun pituutta oli tarpeeksi ja sain tehtyä niistä terävämmät niin aloin viilata ensin kärjen muodon haluamakseni ja sitten vasta lähestyin viilan kanssa kynnen reunaa :) toivottavasti näistä mun neuvoista oli jotain apua!

      Poista
    2. Juu lasiviiloja löytyy:) Mulla on aika pitkät kynnet jo nyt (täältä voi vilkaista nail-it-to-the-ground.blogspot.fi), että mitä ehdottaisit? Viilaanko ensin manteliksi kanssa ja sit rupeen terävöittämään?

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)