torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevät ja Nalle Puh

Aurinkoista päivää kaikille!

Sain jonkun aikaa sitten arvontavoiton mukana tällaisia Nalle Puh -vesisiirtokuvia. Lakkasin kynnet eilen hetken mielijohteesta vaaleanvihreällä lakalla, ja tänään kun mietein koristeluja niihin niin muistin nämä siirtokuvat. Sopii mun mielestä älyttömän hyvin vihreälle taustalle, ja on tosi keväisetkin.

Miksi vesisiirtokuvissa tuntuu olevan aina jotain vikaa? :/ Jotkut ei tartu kynteen millään ja jotkut menevät ihmeelliselle rullalle heti kun ne saa vedestä pois. No näistä sitten tykkäsi lähteä päällyslakan mukana värit pois.. Esimerkiksi keskisormen Nalle Puhilta lähti melkein puolet päästä. Yritin olla varovaisempi muiden kynsien kohdalla ja ne säilyi kutakuinkin ehjinä.

Nämä lakkaukset poikkesi aika paljon siitä mun perinteisestä tyylistä, mutta mukavaa saada vähän vaihtelua. Jos muuten ihmettelette miksi stilettokynnet on yllättäin muuttuneet ei-niin-suorakulmaisiksi niin syynä on se että etusormen kynsi napsahti poikki (nyyh) enkä nähnyt muuta fiksua vaihtoehtoa kun viilata kaikkia lyhemmäksi. Ja koska kynnet tosiaan oli terävän malliset niin nyt ne on vähän tollaset hölmönnäköiset mutta kyllä se siitä taas kun ne kasvaa vähän lisää.


Jokos teillä on kevättä rinnassa?

4 kommenttia:

  1. Ihanat!
    Voi kyllä, on kevättä rinnassa ja lämpimämpiä ilmoja ja enempää aurinkoa odotellaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) lämpöä ja aurinkoa kaivataan täällä myös, pakkaset sais häipyä lopullisesti!

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)