maanantai 31. maaliskuuta 2014

Värikkäät timanttikynnet

Hellou!

Minäpä yritän kirkkaiden kynsien avulla houkutella kevättä ja kesää tänne! Nämä pinkki ja sinivihreä mattalakka on yhdet lempparilakoistani jo senkin takia että ne on todella pirteän värisiä, eikä kuivumisajassa ole kyllä mitään moitittavaa. Välillä tosin en kerkeä lakkaamaan koko kynttä edes vielä kun se alkaa jo muuttua mattaiseksi, ja sen jälkeen saattaa tulla suttuista jälkeä. Nopeus ennen kaikkea näiden lakkojen kanssa. Pinkki on CG:n Pink Voltage ja sinivihreä CG:n Turned Up Turquoise.

En oo koskaan aiemmin tehnyt tämmösiä timanttipläjäyksiä joten olihan se korkea aika nyt jo väsätä sellaiset. Vei yllättävän paljon aikaa miettiä että miten sommittelisi timantit siten että ne ei näyttäisi olevan epämääräisessä supussa. Ja jokaisen timantin kiinnittäminen erikseen oli aika uuvuttavaa, vaikka niitä on näinkin vähän :D en voinut sivellä kynttä päällyslakalla ja sen jälkeen kiinnittää timantteja koska halusin pitää mattapinnan yllä.

Sain vihdosta viimein taas viilattua kynnet stiletto-muotoon. Oon tykästynyt jotenkin enemmän tällaisiin kynsiin, ehkä tää on joku vaihe vaan, haha. Peukaloa ei ole huolittu näihin kuviin mukaan, sillä sen kynsi päätti viime viikolla leffateatterissa napsahtaa poikki :( odotan vaan kiltisti että se kasvaa.. Onneks oli vaan peukalo ;D

 Pakko paljastaa että tein tällaset supernäyttävät kynnet yhdestä tietystä syystä mutta en kerro sitä vielä ;D ja loppujen lopuksi pistin sitten päällyslakan näiden päälle, sillä eihän noi timantit muuten pysyis tuntiakaan tossa eli mattaisuus hävisi sitten samalla.

Miltäs strassikynnet vaikuttaa?

10 kommenttia:

  1. Aika hurjat :D Mutta eiköhän noilla sen kevään saa houkuteltua sinnekin! :p Täällä on maa ollut sulana jo pitkän aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hurjat, hah :D sais se kevät tosiaan tulla sieltä jo ihan lopullisesti, meillä täällä on joka toinen päivä lunta ja joka toinen ei.. rupeaa hiukan kyllästyttää jo :s

      Poista
  2. Onpas herkulliset ja näyttävät kynnet!! Mun piti heti yrittää alkaa keksiä vedenpitäviä perusteita sille että en tarvii noita lakkoja itselleni... hmmm, koitan onnistua, mutta ne on kyllä silmää hiveleviä strasseineen päivineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia! :) voin kertoa ettet keksi yhtään perustetta, noi on meinaan ihan mahtavia lakkoja ja hienoja sekä mattana että päällyslakan kanssa :)

      Poista
  3. Hienot nämä kyllä on! Pirtsakat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) pirtsakkuutta jo vähän tarvitaankin synkän talven jälkeen

      Poista
  4. Aivan mielettömän ihanat nuo kynnet! :)

    VastaaPoista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)