maanantai 28. huhtikuuta 2014

Peacock nails

Heips!

Viime postauksessa mainitsin, että mulla on kynsilläni lakkaukset, joilla osallistuin erääseen kilpailuun. Kyseessä on Sanna Taran Kuvauskilpailu, johon saa siis osallistua niin monilla kynsillä kuin haluaa eikä kilpailussa ole edes mitään teemaa, joten aikalai vapaat kädet on annettu. Kilpailu loppuu keskiviikkona, joten jos kiinnostaa osallistua niin vielä on pari päivää aikaa toteuttaa kauniit kyntöset!

Mulla oli suunnitelmissa lähettää ainakin kahdet kynnet kyseiseen kilpailuun, mutta jostain syystä osallistumiseni venahti niin pitkälle, että ajattelin sitten vaan suunnitella yhdet kynnet huolella ja yrittää pärjätä niillä. En ole ikinä tehnyt tällasta kynnestä toiseen jatkuvaa lakkausta ja kieltämättä jänskätti aika paljon, että minkähän tahrapalleron saan aikaiseksi :D halusin kuitenkin haastaa itseni, sillä kilpailussa huomioidaan myös kynsiin nähty vaiva ja onhan se muutenkin kiva kokeilla jotain uutta. Suunnittelin kynnet ensin huolella irtokynsille, jotta tiedän sitten miten lähden toteuttamaan ideaa omille kynsilleni.

Mulle vaan putkahti jostain mieleen ajatus, että "hei riikinkukkohan olis upea kynsillä". Ja siitä se suunnittelu sitten alkoi ja tähän päädyttiin. Pohjalla on ensinnäkin valkoinen lakka, johon tein marmoriefektiä hopealla ja shampanjaisella lakalla (tykkään!). Koko riikinkukon olen alusta loppuun asti maalannut akryyliväreillä ja pyrstöstäkin löytyy ainakin viittä eri värisävyä tuomaan eloisuutta. Pyrstö on lisäksi riikinkukon upein osa, joten korostin sitä vielä hennolla glitter-lakalla. 
Tykkään lopputuloksesta todella paljon ja oon positiivisesti yllättynyt että sain jopa oikeankin käden riikinkukosta yhtä hienon kuin vasemman käden, vaikka vasurilla ei aina onnistu maalaus yhtä hyvin.


Miltä tällainen lakkaus näyttää teidän silmäänne?
Oletteko itse tehneet kynnestä toiseen jatkuvia lakkauksia?

8 kommenttia:

  1. upeet kynnet oot saanu taas kerran aikaan! :) oon niin riikinkukko friikki et tilasin muutama päivä sitte valmistujaismekon mis on sellast kuvioo, ku tossa pyrstössäki on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) riikinkukkokuviot on kyl tosi makeita, sun mekkos on varmaan upee ;D

      Poista
  2. Upeat! Olet kyllä onnistunut todella hyvin:o) Onnea kisaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) pääsin kisassa kymmenen parhaan joukkoon!

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)