torstai 23. toukokuuta 2013

Neon pink Converse

Sisko ehdotti että voisin tehdä tennari-kynnet ku ne on niin kivannäkösiä. No minäpä otin neuvosta vaarin koska mulla on vielä esittelemättä teille mun ihanat uudet neonpinkit Converset<3 ne tulee sopivasti esiteltyä aiheeseen liittyen :) Valitsin kynsiin tietysti samat värit kun Converseissani on että sopii sitten loistavasti yhteen - paitsi en raaski pitää niitä sadekeleillä, sniiif. 


Voi vitsit kun missään valossa tää lakka ei pääse oikeuksiinsa kun ottaa kuvia.. Harmittaa ihan pirusti kun se näyttää vaaleanpunaiselta vaikka se on oikeasti ihan räikeän pinkki :/ no yrittäkää kuvitella se sellaiseksi, näyttää meinaan paljon paremmalta in real life ku kuvissa!

Ja tässähän näkyy mun uudet kultani! Ne on niiiiin kauniit etten kestä. Kyllä nekin kirkkaammat on kuin tässä kuvassa näyttää, aikalai samaa sävyä kuin toi kynsilakka :) halusin ensin ostaa varrettomat Converset kun en halua kuluttaa hirveesti aikaa kenkien jalkaan laittamisessa, mutta tätä väriä ei ollut lyhytvartisena ja tää iski mun silmääni heti ekana ni ei ollu vaikea valinta otanko nämä vai jotkut toisen väriset varrettomat!
Oli ihan pakko ottaa kynsistä jo tässä vaiheessa kuva kun ne on niin ihanan hattaraiset :D tosi söpöt!

Käytössä:
Akryyliväri musta ja valkoinen
Wet n wild - French White Creme
China glaze - Pink Voltage

Kynsiä viilatessa huomaa aina kuinka paksut kynnet mulla oikeastaan onkaan. Viilasin kynsistä 1-2 milliä pituutta pois ja kauhea "jauho"kasa ilmestyi pöydälle :D näyttää ja tuntuu oikeesti ihan jauholta, haha. On se vaan hyvä että on paksut kynnet niin ei lohkeile niin helposti ja pysyvät hyvänä. Tarvii olla hyvä viila ettei viilaamisessa kestä ikuisuutta.. oon käyttänyt monenmoista viilaa ja vähän aika sitten vasta löysin sellaisen joka viilaa tosi tehokkaasti. Pisteet Riolle!

4 kommenttia:

  1. Onpa södet! Minkälainen peittävyys tuossa Pink Voltagessa on? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella! :) kaksi kerrosta peittää hyvin mutta kun se kerran on mattalakka niin melkein vaatii sen kolmannen kerroksen tasoittelua varten :)

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)