maanantai 20. toukokuuta 2013

Smooth vs Marmalade

Jaksoimpas vihdoin testata paria uutta kynsilakkaa. Nämä yksilöt ostin Harlemista kadunvarrelta, hintaa oli vain 1dollari/kpl joten pakkohan mun oli hamstrata niitä! Kovin suuria vaatimuksia en asettanut lakoille mutta oli niin kivoja värejä että sai houkuteltua mut luokseen.

Oranssin lakan päällä on kirkaspohjaista lakkaa jossa on jonkinlaisia folionpalasia. Ne näyttää kivasti välillä hopeisilta ja välillä kultaisilta.

 Toi oranssi lakka on niin NAM! Olen yrittänyt kerätä paljon kirkkaita värejä kesää ajatellen ja tää on ehdottomasti yksi suosikeistani. Oranssi ei oo ennen kynsien lakkailun aloittelua ollut kovinkaan suuressa suosiossa mulla mutta kyllähän se on äärettömän kaunis väri kynsillä, pakko myöntää. Tää lakka näyttäis kyl paljon paremmalta vielä jos ihon väri olis tummempi :(

                    Kleancolor - Tangerine Burst                                       Kleancolor - Sugar Factory

 Tangerine Burst - Kehut: 
Ensimmäinen fiilikseni kun avasin pullon korkin, oli että "voi jestas miten paksua!" mutta kun sivalsin lakkaa kynsille niin sehän levisi kuin unelma; ei valahtanut kynsinauhoille eikä ollut kuitenkaan liian jämäkkää. Extraplussaa siitä että yksi kerros peitti kynnen täydellisesti.            

 Sugar Factory - Haukut:
Nyt en ole ihan varma olenko käynyt lakka-kojulla vai marmeladi-kojulla.. Voiko lakka oikeasti huonommin levittyä? :D EI VOI. Ihan kuin marmeladia olisi koittanut sivellä kynsille. Rupesi oikein naurattamaan se koostumus. Onneksi foliohippuset on hienoja, muuten jäisi lakka kokonaan käyttämättä.


          Se täytyy molemmista lakoista vielä yhteisesti sanoa, että niiden haju oli todella voimakas. Taisin kerran henkästä oikein syvään ja vedin kynsilakan aromit keuhkoihini ja sitten yskitti niin paljon ettei loppua näkynyt hetkeen :D kurkussa oli oikein polttava tunne.          
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)