tiistai 28. toukokuuta 2013

Turned up turquoise

Oon tehnyt niin paljon kaikkia "hupi"-kynsiä (1up, kärpässienet, converset..) että pakko tehdä välillä jotain nätskää ja söpöä. Ostin Nycistä Pink Voltagen kaveriksi Turned up turquoisen joka on siis myös CG:n tuotantoa. Tämä ihana turkoosi pääsi nyt ensimmäistä kertaa kynsilleni.

Ensimmäisenä harmittelen x1000, että toi lakka oli MAH-DO-TON kuvata oman värisenään!! Kaikissa kuvissa se näyttää siniseltä.. Googlasin ton lakan nimen ja kaikki lakkaukset jotka löysin niin näytti muillakin sinisiltä, eli tuo lakka ei suostu kuvattavaksi. Jos haluaa tietää miltä se oikeasti näyttää niin pitää mennä kauppaan tiirailemaan :/ mutta kaunis tumma turkoosi se on.

Tässäpä tämä CG - Turned up turquoise. Voin kertoa, että te jotka ette ole tätä lakkaa nähneet livenä niin ette näiden lakkausten perusteella ikinä uskoisi minkä väristä se on :D toi väri on ihan täysin eri näissä kuvissa. Tässä kuvassa ei ole mitään päällyslakkaa joten turkoosin lakan mattamaisuus näkyy kivasti. Tää muuten levittyy mun mielestä paremmin kuin se CG:n Pink Voltage. Ja tätä tarvittiin yksi kerros peittämään kynsi, kun taas sitä tarvittiin 2-3 kerrosta.

 Lisäsin sitten kukkatarrojen jälkeen vielä vähän glitteriä joukkoon Lumenen Go glitteryllä. Noissa kukissa oli itsessään jotain kimalluksen sekaista joten toi Lumene kruunasi ilmeen.

4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet =)Kirjoittelen myös blogia jos sattuu kiinnostaa siel on kaikkee kynsiä,testauksia ym

    VastaaPoista
  2. Minkä hintainen tuo huulikiilto oli? Vaikuttaa hyvälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua.. siinä purkissa ei sanottu hintaa enkä huomannut katsoa kun sen ostin muiden ostosten lomassa mutta ei se varmaan kymppiä enempää ollut jos uskallan veikata :P ja se on kyllä tosi hyvä! Kerrankin mukavasti väriä :)

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)