perjantai 9. elokuuta 2013

Pinkkiä ja perhosia!



Yllätyin että noi hileet asettui tällä kertaa aika ihmismäisesti paikoilleen eikä ollut edes koko huone täynnä hileitä sen jälkeen. Hile ei oikein tykännyt jäädä kynnen reunoihin kiinni joten siitä syystä on joissain kohdissa huomattavissa hileettömiä pläiskiä. Ei näytä yhtä häiritseviltä oikeasti kuin kuvissa.



Lakkana mulla oli tässä Rimmel Londonin Silver Bullet. Tällä on sanottu olevan aika montakin hyvää ominaisuutta: kynnen saa lakattua yhdessä sekunnissa, kynsi on 5 kertaa kestävämpi ja lakan kuivumiseen kuluu vain 60 sekuntia. Tuo leveämpi suti on kyllä kätevä mutta ei silläkään ihan yhdellä vetäisyllä saa kynttä lakattua, mikäli haluaa lakkaa myös reunoille. Kynnen kestävyydestä en tiedä, en ainakaan ole huomannut tämän olevan sen kestävämpi kuin muidenkaan. Ja ensimmäinen kerros saattaa kyllä kuivua 60 sekunnissa, mutta tämä lakka vaatii vähintään 2 kerrosta ja silloin sillä kestää kyllä monta minuuttia kuivua.

2 kommenttia:

  1. Voi ei miten ihanat kynnet (: Itseä kyllä ainakin masentaa ihan tosissaan tämä kesän loppuminen ): En ole syysihminen sitten yhtään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) oon kyllä ihan sitä mieltä että kesän pitäis olla ainakin puolet pidempi!

      Poista

Kommentit on aina enemmän kuin tervetulleita! :)